LUNCHMENY
Onsdag 6 december |
||
---|---|---|
Klassisk wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré |
123 kr
|
|
Fiskgratäng med spenat och potatispuré |
123 kr
|
|
Pasta med asprökt fläsksida, champinjoner, syltlök, dijonsenap, grädde toppad med formaggio duo |
123 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
123 kr
|
|
Krämig fisk och skaldjurssoppa med salladsbuffé |
115 kr
|
|
Torsdag 7 december |
||
Lax burgare med slät potatispuré, brynt smör, gröna ärtor och dill |
123 kr
|
|
Biff stroganoff med rödbetsyoghurt och ris |
123 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor |
123 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Fredag 8 december |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
123 kr
|
|
Fisk & skaldjurs Boullabaise med aioli |
123 kr
|