LUNCHMENY
Tisdag 10 september |
||
---|---|---|
Fisk i ugn med chili och creme fraisch samt ris |
125 kr
|
|
Bistrons raggmunkar med krispigt rimmat sidfläsk toppat med rårörda lingon |
125 kr
|
|
Krispigt stekt rimmat sidfläsk med löksås och ångad nypotatis |
125 kr
|
|
Pasta med Asiatisk pulled chicken, röd curry, kokosmjölk, ingefära, chili toppad med formaggio duo |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Vegetariska raggmunkar med hackad rödlök, hackad gräslök, keso, crème fraîche, citron |
125 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Onsdag 11 september |
||
Dansk skomakarlåda ( Färsbiff, rödvinssky, bacon, purjolök, potatispuré) |
125 kr
|
|
Pancopanerad fiskfilé med dansk remouladsås, citron och kokt potatis |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Torsdag 12 september |
||
Fiskgratäng med kräftsjärtar och potatispuré |
125 kr
|
|
Grekisk souvlaki med tsatsiki, tomatsallad och ugnspotatis |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Fredag 13 september |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Fisk i ugn med aubergin, Zuccini, champinjoner och ris |
125 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|