LUNCHMENY
Lunch inkl: Varmrätt, salladsbuffé, måltidsdryck, smör, tapenade, bröd, kaffe
Måndag 31 mars |
||
---|---|---|
Ungersk gulasch på fläskkarré med creme fraich och basmatiris |
130 kr
|
|
Ångad skrubbafilé serveras med champange emultion, brysselkål, tongrom och nypotatis med dill |
130 kr
|
|
Pasta dragonkyckling toppad med Parmigiano |
130 kr
|
|
MOLOKAI poke bowl Teriaki chicken, edamer, picklade rödlök. romansallad, avocado, mango, wakame, morot, ingefära, chilimajo, soya, sushiris |
145 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Krämig fisksoppa med salladsbuffé |
122 kr
|
|
Tisdag 1 april |
||
Bistrons raggmunkar med krispigt rimmat sidfläsk toppat med rårörda lingon |
130 kr
|
|
Vinkokt koljafilé med ägg, pepparrot, smör och dillkokt nypotatis |
130 kr
|
|
Vegetariska raggmunkar med hackad rödlök, hackad gräslök, keso, crème fraîche, citron |
130 kr
|
|
Dagens pasta |
130 kr
|
|
Krispigt stekt rimmat sidfläsk med löksås och ångad nypotatis |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Onsdag 2 april |
||
Dansk skomakarlåda ( Färsbiff, rödvinssky, bacon, purjolök, potatispuré) |
130 kr
|
|
Pankopanerad skrubbafilé med kimchimajo, lime och nypotatis |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Torsdag 3 april |
||
Kycklingfrikasse med soltorkade tomater, champinjoner och grädde serveras med nykokt ris |
130 kr
|
|
Fiskgratäng med hummersås och potatispure |
130 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|
|
Fredag 4 april |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
130 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
130 kr
|
|
Bubbelvatten flaska 75 cl till lunchen |
25 kr
|