LUNCHMENY
Måndag 13 maj |
||
---|---|---|
Baconlindad färslimpa med svampsås, haricot verts och stekt potatis |
125 kr
|
|
Laxfärs bollar med gräslökssås, gröna ärtor och ris |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Tisdag 14 maj |
||
Fiskgratäng med grönkål och potatispuré |
125 kr
|
|
Bistrons raggmunkar med krispigt rimmat sidfläsk toppat med rårörda lingon |
125 kr
|
|
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt färsk potatis |
125 kr
|
|
Vegetariska raggmunkar med hackad rödlök, hackad gräslök, keso, crème fraîche, citron |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Dagens pasta |
125 kr
|
|
Onsdag 15 maj |
||
Färsbiff med kapris och rödbetssmör, rödvinssky, haricotes verts, råstekt potatis |
125 kr
|
|
Fisk i ugn med mozzarella, soltorkade tomater, tongrom, samt grönsaksris |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Torsdag 16 maj |
||
Pulled pork gryta från Louisiana med rotfrukter och majs |
125 kr
|
|
Pancopanerad fiskfilé med remouladsås, citron och kokt potatis |
125 kr
|
|
Bistrons Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|
|
Bara pannkakor |
80 kr
|
|
Extra pannkaka efter maten |
30 kr
|
|
Fredag 17 maj |
||
Bistrons Fredagsschnitzel med tillbehör (bearnaise eller ansjovis och kapris smör, rödvinssås, gröna ärtor, citron) |
125 kr
|
|
Ångad fiskfile med chevreostgratinerade rödbetor och nypotatis |
125 kr
|
|
Bakad potatis med skagenröra, citronklyfta, på en salladsbädd Bakad potatis med kycklingröra på en salladsbädd |
125 kr
|